Termeni si conditii

DEA Automatizari Porti este denumirea comerciala a Sc Marantec Srl, persoana juridica, avand sediul social in Cluj Napoca, str Ciucas, nr 1, ap 14, numar de ordine in Registrul Comertului J12/4139/2005, cod unic inregistrare RO18164090

Dreptul de proprietate intelectuala

Continului Site-ului: logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia sunt proprietatea exclusiva a Sc Marantec Srl, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Comanda

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comada efectuand plata prin una din modalitatile indicate.
Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte, ca toate datele furnizate de acesta , necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Returnarea produselor

Prevederile legale Ordonanta de urgenta nr 34/2014 privind dreapturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Potrivit prevederilor legale, cumparatorul are dreptul sa returneze produsele cumparate sau sa renunte la un serviciu in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri, decat cele de livrare.
Totusi firma Sc Marantec Srl isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului in cazul in care au loc anumite abuzuri asupra acestuia

Returnarea produselor este influentata de starea produsului la returnare, astfel:

1. Daca Sistemul de automatizare porti , usi garaj, usi industriale au fost montate, puse in functiune. In acest caz din suma totala se va scadea valoarea consumabilelor ( Odata folosite, consumabilele nu mai pot fi readuse la starea lor initiala). Preturile consumabilelor sunt afisate pe site.

Lista consumabile:

 • Cleme prindere automatizare
 • Suport fotocelule
 • Suport lampa semnalizare
 • Carcasa panou comanda Etc

2. Daca Sistemul de automatizare porti, usi garaj, usi industriale, nu au fost montate, nu au fost puse in functiune. In acest caz se returneaza suma integrala facturata. Conditia, care trebuie respectata in acest caz este, ca produsul returnat sa fie in stare perfecta de functionare, inclusiv ambalajul, accesoriile, si
documentele in original (factura si certificatul de garantie)
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea produselor prin retur (cand se constata
starea produselor).

Sc Marantec Srl poate percepe taxe pentru reparatia produsului returnat, in cazul in care acesta prezinta deteriorari sau urme de uzura si cumparatorul solicita reparatia.
Sumele, care la returnarea produsului vor fi suportate de cumparator, astfel: cheltuielile de returnare,
comisioanele bancare si valoarea consumabilelor folosite ( in anumite cazuri) se vor scadea din suma de
returnat.

Garantii

Toate produsele comercializate de Sc Marantec Srl beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si provin din surse autorizate.

In cazul produselor vandute si livrate de Sc Marantec Srl, certificatele de garantie sunt emise fie direct de producator fie de catre Sc Marantec Srl. Sc Marantec Srl nu-si asuma raspunderea pentru functionarea neconforma a produselor in cazul in care acestea sunt montate, puse in functiune sau folosite necorespunzator de catre cumparator. Aceasta conditie de utilizare se refera la urmatoarele produse:

 • Automatizari porti batante
 • Automatizari porti batante brat articulat
 • Automatizari porti batante ingropat
 • Automatizari porti culisante
 • Automatizari usi garaj
 • Automatizari usi industriale
 • Bariere electrice

Nu ne asumam responsabilitatea si nu oferim garantie in cazul in care accesoriile pentru autromatizari
sunt achizitionate din alte surse, decat cele recomandate de producator.

Nu oferim garantie pentru elementele consumabile:

 • Cleme prindere automatizare
 • Suport fotocelule
 • Suport lampa semnalizare
 • Carcasa panou comanda

Forta majora

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor, care nu poate fi evitat.