Reparatii si service usi garaj – servicii de calitate, rapide si eficiente

Daca ai nevoie de servicii de reparatii usi garaj, te putem ajuta cu profesionalism. Dispunem de cea mai buna echipa, cu experienta in domeniu reparatiilor si service-ului usilor de garaj si, totodata, practicam preturi competitive. De la role rupte sau sparte, deschizator de usa defect sau sine indoite si arcuri deteriorate, te putem ajuta cu piesele necesare si cu servicii de reparatii si service usi garaj.

 

Ai nevoie de servicii de reparatii si service usi garaj? Contacteaza-ne!

 

0740 155 122   ✆ 0741 137 254  

 

@ Scrie-ne un mesaj

 

De ce sa apelezi la servicii reparatii si service usi garaj profesionale

 • Problemele care pot aparea la usile garajelor sunt neplacute, incomode si periculoase si necesita o rezolvare rapida si eficienta. In aceste situatii, apeland la servicii profesionale de reparatii usi garaj ai garantia ca lucrarile vor fi realizate repede, bine si ca vei depasi momentele dificile.
 • Serviciile de reparatii usi garaj profesionale sunt complete si implica si asigurarea pieselor de schimb necesare, ceea ce poate fi de mare ajutor pentru tine.
 • Echipele de reparatii si service usi garaj se deplaseaza la fata locului pentru estimari gratuite. Abia dupa evaluarea situatiei, cand vor stii ce piese trebuie schimbate si ce manopera implica lucrarea, iti vor putea spune cat costa totul si se vor apuca de lucru.
 • Serviciile profesionale de reparatii si service usi garaj sunt rapide si ofera cel mai bun raport calitate – pret.
 • Echipele de profesionisti care vor prelua lucrarea dispun de toate echipamentele si sculele necesare.
 • Lucrarile de reparatii usi garaj pot fi periculoase daca nu stii ce ai de facut. Poti elimina orice risc apeland la serviciile unei firme care se ocupa cu reparatii si service usi garaj.

De ce sa apelezi la noi pentru servicii de reparatii si service usi garaj

 • Avem experienta a peste 15 ani in domeniul usilor de garaj automatizate, de la comercializarea acestora, si pana la reparatii si service.
 • Ne mandrim cu o echipa de tehnicieni foarte bine pregatiti si cu o vasta experienta in reparatii usi garaj cu diverse modele.
 • Serviciile noastre de reparatii si service usi garaj acopera orice tip si model de usa.
 • Echipa noastra de intreventie poate veni cu piese de schimb necesare, astfel incat tu sa nu iti mai faci griji pentru achizitionarea acestora.
 • Oferim preturi competitive pentru reparatii si service usi garaj si ne dorim ca lucrarile prestate sa satisfaca toate exigentele.
 • Oferim garantie pentru piesele schimbate si pentru manopera prestata.
 • Costurile lucrarilor de reparatii si service usi garaj sunt calculate transparent si ones in baza unui deviz de lucrare.
 • Multumirea si satisfactia clientilor este importanta pentru noi, pentru ca dorim ca acestia sa ne recomande cu incredere prietenilor si familiei.
 • Ne poti contacta fara retinere atat pentru consiliere si expertiza la fata locului, cat si pentru lucrari, materiale si echipa de lucru. Putem sa siguram tot ce este necesar pentru orice lucrare de reparatii si service usi garaj, indiferent de modelul acestora.
 • Preluam lucrari de reparatii si service usi garaj in domeniul rezidential sau comercial.

 

Ai nevoie de servicii de reparatii si service usi garaj? Contacteaza-ne!

 

0740 155 122 ✆ 0741 137 254

 

@ Scrie-ne un mesaj

 

Lucrari de reparatii si service usi garaj – interventii complete

Deseori suntem solicitati pentru remedierea rapida a arcurilor rupte de la usa garajului, a rolelor sparte sau a sinelor indoite. Lucrarile de reparatii si service usi garaj mai pot implica interventii asupra deschizatorului sau inlocuirea cablurilor, a tamburului sau chiar a panoulului usilor. Totodata, mai suntem solicitati pentru inlocuirea garniturilor, reglaje si lucrari de lubrifiere si mentenanta a sistemelor usilor de garaj.

Oricare ar fi problema, putem prelua in siguranta lucrarea de reparatie sau service a usii de garaj, atat in mediu rezidential, cat si in cel comercial. Ne bazam pe o echipa profesionista capabila sa solutioneze rapid orice defectiune si sa puna in cele mai sigure conditii usa de garaj in functiune.

Reparatii usi garaj 

Ne poti contacta pentru diverse interventii si reparatii usi garaj:

 • Inlocuirea cablului – Ruperea cablului poate fi unul din motivele pentru care usa de la garaj nu mai functioneaza corespunzator. Acest lucru poate fi cauzat de un arc de torsiune deteriorat sau rupt si se poate solda cu accidente grave daca nu se apeleaza la o echipa de profesionisti.
 • Inlocuire role usi garaj – Rolele deteriorate de la usile garajelor pot provoca alunecarea usii in afara sinei, iar acest lucru va crea dificultati in inchiderea si deschiderea garajului. Totodata, daca sesizezi ca usa este zgomotoasa, scartaie sau merge mai greu decat de obicei, s-ar putea sa fie necesara inlocuirea rolelor si vei avea nevoie de servicii reparatii usi garaj.
 • Inlocuire panou usa garaj – Panoul garajului este exterior garajului si expus la uzura mediului. Acesta se poate schimba apeland la servicii reparatii sau service usi garaj profesionale.
 • Reparatii ale sinei usii de garaj – Daca ai sesizat ca usa a iesit de pe sina, se recomanda sa apelezi imediat la servicii reparatii usi garaj si sa nu o mai folosesti pana la remedierea problemei. Daca vei continua sa o utilizezi, daunele se vor agrava, reparatia usii de garaj va costa mai mult si iti pui siguranta in pericol.

Reparatii usi garaj automatizate

Stim ca o usa de garaj deteriorata nu este numai un inconvenient, ci si o amenintare pentru securitatea casei. De asemenea, poate fi un pericol pentru cei care folosesc usa. De aceea, cand este vorba despre reparatii usi garaj automatizate se recomanda sa apelezi la cei mai buni profesionisti. Acestia sunt instruiti adecvat pentru a face fata oricarei provocari si a putea repara orice model si tip de usa de garaj automatizata.

In plus, vor veni echipati cu toate instrumentele si sculele necesare pentru o lucrare eficienta, sigura si de calitate si au experienta necesara pentru a oferi cele mai bune solutii.

Apeland la noi pentru servicii reparatii usi garaj automatizate profesionale, beneficiezi de solutii rentabile, sigure si de un raport avantajos pret – calitate. Totodata, putem sa iti punem la dispozitie toate piesele de schimb necesare pentru lucrare.

Service usi garaj 

Pentru a prelungi durata de viata a sistemului, a-l mentine eficient in stare de functionare si a evita uzura si deteriorarea care poate genera accidente grave, poti apela la servicii de service usi garaj. Acesta implica proceduri de intretinere recomandate pentru functionarea cat mai lina si mai fiabila a usii de la garaj.

Profesionistii nostri in service usi garaj sunt gata sa preia apelul tau si sa asigure mentenata necesara.

Service-ul pentru usi garaj poate implica: inlocuirea lantului de deschidere, a arcului, a motorului deschizatorului, a rolelor uzate sau sparte, a sinelor indoite sau ruginite si, totodata, asigurarea intretinerii preventive a sistemului usii de garaj.

 

Ai nevoie de servicii de reparatii si service usi garaj? Contacteaza-ne!

 

0740 155 122 ✆ 0741 137 254

 

@ Scrie-ne un mesaj

 

Preturi reparatii si service usi garaj

Preturile pentru reparatii si service usi garaj pe care le practicam sunt riguros calculate in urma unui deviz de lucrare realizat de tehnicianul care a facut lucrarea. De aceea putem spune ca practicam preturi oneste si cat se poate de transparente pentru lucrarile de reparatii si service usi garaj.

Contacteaza-ne acum pentru a beneficia de cele mai bune servicii de reparatii si service usi garaj

Pentru mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0740 155 122 si unul din reprezentantii nostri iti va da toate detaliile si raspunsurile de care ai nevoie. Daca preferi comunicarea in scris, ne poti contacta pe email, la adresa maranteck@gmail.com – iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Totodata, daca preferi sa ne vedem fata in fata, ne gasesti la sediul firmei care se afla pe Str. Ciucas, Nr. 1, Cluj Napoca.