Livrare si Plata

Urmarirea comenzii tale
Dupa inregistrarea comenzii, statusul acesteia poate fi urmarit in contul de client

Modificare sau anulare comanda
Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul de client

Modalitati de livrare
LIVRARE PRIN CURIER
Produsele vandute de Sc Marantec Srl sunt livrate de Sc Fan Courier Srl Pentru produsele vandute de Sc Marantec Srl, taxa de livrare se aplica in functie de greutatea produselor din comanda si difera de la o categorie la alta. Taxa de livrare va fi vizibila in cos. Taxa de livrare se refera la livrarea produselor pana la cel mai apropiat sediu Fan Courier de domiciliul clientului. In cazul optiunii clientului de livrare la domiciliu si nu ridicare de la cel mai apropiat sediu Fan Courier costul livrarii este de 0,80 lei/km suplimentar, cost suportat de destinatar

Modalitati de plata
Plata produselor vandute de Sc Marantec Srl se efectuaza prin Contra rambrus –achitarea de catre destinatar expeditorului, prin intermediul retelei de curierat, a contravalorii bunului, care face obiectul trimiterii. Moneda admisa in care se face colectarea , respectiv achitarea sumelor de bani in cazul serviciului contra ramburs in numerar este RON

Termene de livrare
Produsele vandute de Sc Marantec Srl aflate in stoc la momentul comenzii vor fi livrate clientului in termen de 36 de ore.

Livrarea coletului cu produsele vandute de Sc Marantec Srl se poate efectua si sambata , daca destinatarul a solicitat acest lucru, mentiune, care va aparea specificata si pe documentul de transport (AWB) , acest lucru presupunand insa suprataxa, care va fi suportata de destinatar.

Termenii de livrare nu includ sarbatorile legale, cazul de forta majora. Coletul poate fi deschis de destinatar inainte de acceptare, in cazul in care expeditorului i s-a solicitat in prealabil acest lucru. In acest caz, destinatarul este obligat sa achite in avans contravaloarea serviciului de ,,Deschidere la livrare”